Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yaraşır fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida mevcut insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama şeşna alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Haricen girişe yaraşır bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), içeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine mevki için lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Elektrikler kesik Yangın Kapısı evetğunda de geceleri parlayan bir yapıda olan bu alfabelar muhataralı durumların yöntem göstericisidir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya tamam birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duygulu davranıyoruz.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına hileınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe yakışır şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat işlemlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilen bir meydan yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı haber alabilirsiniz.

Report this wiki page